Julegaver og vingaver fra Rudersdal Vin​

Vingaver til alle lejligheder og i alle prislag. Typisk 2, 3 eller 6 flasker god rødvin i gavekarton til priser fra 129 kr. ex. moms plus transport.  Lykønskningskort  kan evt. fremsendes til os i forvejen, så det kan vedlægges gaven. Er der tale om flere modtagere, fremsender I blot en navne- og adresseliste til os, så klarer vi kontakt til fragtmand eller udbringning og fakturerer jer under eet. 
​Pallesalg til lav pris eks som julegaver til personale og kunder. Gavekort til vin eller events.

Reception, jubilæum eller fødselsdag

Alle vingaver klares hurtigt. Vi vedlægger vin fakta og historie om vinen til stor glæde for modtageren. Vi leverer gerne til jer eller direkte.

Julegaver til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere

Glæd dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere f.eks med en flot italiensk julekasse, unik Grappa, skøn portvin, gl rom eller frit vælg mellem ​8-10 flotte brugbare gaver fra større udbyder. Gavekort udstedes gerne til vinkælderen. Eller en flot 1,5L

magnum CAVA eller Prosecco.

Julegaver til en værdi op til 800 kr inkl moms til ansatte er skattefri. Men det er jo ikke værdien - derimod tanken der tæller og vi har et par rigtig gode bud på, hvordan man glæder sine modtagere mest.

Vi har stor erfaring med sammensætning af gavevin og julekasser. Vi lægger vægt på, at du, som giver, kan være sikker på, at gaven bliver værdsat. Derfor har vi sammensat forskellige gavekasser, så du kan få opfyldt præcis de ønsker, du har. Alle vine har en historie, som er vedlagt.​

Vi tilbyder f.eks. en julekasse med 2 flasker god italiensk vin, lækre delikatesser, god olivenolie og lidt god chokolade. Priser fra 399 kr. ex. moms. Luxus udgaven fra 629,-

Derudover tilbyder vi også de traditionelle vingaver i gavekarton eller trækasse fra 129 kr. ex. moms.

Vinfakta og vingårds historie lægges i, så modtager ved hvad man skal drikke.

Julekalender med 24 fl. forskellige portvine (5 cl). Dansk vin, rom, gin, brændevin mm.

Luxus Grappa fra Dolomitterne, spiritus mm.

Helt unik høj-kvalitets Grappa​ riserva fra Villa de Varda, Trentino.  Leveres i smuk trækasse med nummeret certifikat og historie ilagt.  Villa de Varda bruger kun egne druer og fade.  Druerne udstenes og afstilkes og Grappa destilleres hele 6 gange og riserva fadlagres i min. 3 år. 

Dolzan familien går mere end 500 år tilbage, som kan ses i deres fantastiske museum.

Priser fra  385 kr optil 1.836 kr (1,5L og helt unik) ex moms.

0,2 l flasker fra 135 kr samt 0,5L likør fra 159 kr.

Eller 18-23 år gammel dominikansk rom Kirk & Sweeney i flot flacon med en sjov historie eller en helt ny dansk gin CphOriGin på Aronia bær.
​Caribisk og dansk Rom, luxus Cognac Grande Champagne, dansk, irsk, finsk gin, mm.  Kig ned i vinkælderen og se det flotte udvalg. Smagsprøver.

Logo vin

Få trykt jeres logo på vingaven og kom altid på besøg med en personlig gave, som samtidig synliggør jeres firma og ses af alle andre gæster. Trækasser og gavekartoner findes i 1-2-3-6 flasker. Indhent gerne tilbud. Mail os med vin budget, antal flasker og hvilken indpakning I ønsker. Det er ikke længere dyrt og en uhyre effektiv reklame.

Egen etikette

Man kan også få designet og påsat sin egen etikette på flasken. Vi samarbejder med en dygtig og hurtig grafikker, som kan lave mirakler til få penge. Og I behøver ikke at købe flere hundrede flasker, men kom blot med jeres ordre, så finder vi sammen en god løsning.

Levering

Vi kører selv ud i Storkøbenhavn til 75 kr. ex. moms. og sender med fragtmand til det øvrige Danmark iht. gældende tariff.​

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld kontaktformularen med din besked.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Lær alt om italiensk vin