​Grappa er desværre for mange et udtryk for affaldet efter vinproduktion, besk og sprittet alkohol og noget man får i Italien på restaurant, når man betaler og derfor ikke særligt vellidt. MEN DET ER ​EN STOR fejl og derfor har vi taget de helt unikke Grappe hjem fra Villa de Varda i Trentino - det gamle destilleri i Mezzolombardo med mere end 500 år bag sig.  Med egne vinmarker lige overfor, egen bødker, familieejet destilleri med tradition og historie tilbage til 1516 er her en garanti for HØJ kvalitet.  Man udstener og afstilker først druerne som så kvases let og destilleres hele 6 gange på de gamle kobber stills og herefter fadlagres riserva Grappa i 3 år eller mere.  En helt anderledes og herlig smag og duft af et godt glas Grappa - selvfølgelig skal de serveres i rigtige glas, så man kan nyde den - korrekt.

Flotte flasker og flaconer, smukke trækasser, nummeret og underskrevet certifikat med kort historie ilagt.  Herlig afbalanceret duft af sprit og bær/frugt afhængig af hvilke druer man har brugt, blød og lækker smag - udklasserer vores Grappa fra Villa de Vara klart flere store (XO) Cognac med et brag og udmærker sig ved den høje kvalitet og smukke udstyr. Prøv selv - bestil evt en Grappa vinsmagning med Rudersdal Vin og føl selv, hvorfor man må prøve en flaske mere.

Nævnt i flæng er her nogle af de meste populære Grappa riserva (på fad i 3-5 år) fra Villa de Varda :

Pinot Nero, TRIE, Teroldego, Moscato, Nonno Giovanni,  Sclave Grand Cuvée , Amarone Grand Cru (Bertani fade) og Dolzan riserva på hele 50 pct samt den helt unikke og enestående 1,5L Vibrazioni fadlagret i 6 år på rødtræ fade fra Dolomitterne (samme træ som Stradivarius violin laves af)

og så de mere almindelige hvide Grappa som Muscato, Piu, Grand Cuvée, Müller Thurgau.  Kataloget er på 72 sider, så her er virkeligt et flot udvalg.

Kom ned i vinkælderen på Bregnerødvej 132B og se hvilke Villa de Varda Grappa vi har på lager og duft/smag på et par af dem.

Udover Grappa laver Dolzan familien bl.a. nogle MEGET lækre Pralinen chokolader med grappa riserva, huser et meget flot smagerum og er vært for et unikt museum over kælder redskaber og værktøj fra vin og sprit produktion samt familie dokumenter, datidens etiketter og flasker mm.
​Klart et besøg værd når man passerer syd over igennem Brenner passet.

Skriv til os for en invitation fra Rudersdal Vin og få jer en uforglemmelig  oplevelse eller bestil en vinsmagning med unikke Grappa hos Rudersdal Vin.

PS Vi har også Grappa fra nogle af vores vinproducenter bl.a. Muralia og Castello del Trebbio, men de bliver hurtigt udsolgt, da de kun produceres kun i små mængder

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld kontaktformularen med din besked.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Lær alt om italiensk vin