Med passion skal forretning bygges

​Vinhuset Rudersdal Vin holder til i en hyggelig vinkælder på Bregnerødvej 132B i Birkerød og importerer selv sine vine fra mindre familieejede vingårde med historie og tradition, primært fra Italien. Rudersdal Vin startede i 2007 med import af alverdens vine, men idag primært fokuseret på god vin fra mindre vingårde i Italien og et par andre lande.

Alle vingårde dyrker som minimum vinene organisk uden brug af pesticider eller kemikalier (bio-øko vin) efter de gamle familie principper og høstes med håndkraft.
​Vi besøger vingårdene regelmæssigt og kender derfor vinen fra den bliver plantet til vinene står i vores vinkælder. Flere vingårde har for længst omstillet til BIODYNAMISK drift.

Det er passionen, som driver værket hos os, og vi sætter en ære i at levere en personlig oplevelse, som du sent vil glemme. Når du handler hos Rudersdal Vin, kan du således være sikker på altid at få kvalitetsprodukter, der er sammensat til at passe lige netop Jeres behov . Vi tilbyder alt fra vingaver til vinsmagninger og vinrejser - og er du ikke til vin, kan vi også tilbyde lidt lækker Grappa, gin, special rom og Cognac portvin, Prosecco og Champagne, likør, lokal dansk vin fra Birkerød, øko olivenolier, Pesto m.m.

Så har du nogle kollegaer der skal forkæles, eller trænger du bare til et godt glas vin og en hyggelig snak, så kig ned i vinkælderen, så hjælper vi med at finde vinen, der passer lige til Jeres smag. Vinsalg til alle - direkte import & salg. Kvalitet til lavpris uden nogen fordyrende mellemled. Vine som ikke står andre steder. Unikke vine i DK.

Vinkælderen har som udgangspunkt åbent tirsdag-fredag 11-18:00 eller efter aftale, men ring gerne for god ordens skyld inden.  Vi leverer gerne direkte til jeres hoveddør, carport eller skur og al udkørsel i marts og april er gratis i Rudersdal ved minimum 6 fl vin.

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld kontaktformularen med din besked.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Lær alt om italiensk vin