De italienske vingårde​ - organiske, familegårde, tradition og historie.

​Direkte import fra mindre familieejede vingårde med lang tradition og passion for organisk vindyrkning uden brug af pesticider eller kemikalier, også BIO, øko
Direkte salg til erhverv, foreninger, vinklubber og salg til private - skal du bruge vin til fest, konfirmation, bryllup etc klarer vi gerne det. Medbring blot menu og kom ned og smag. Salg via lagersalg, udstilling, vinmesser, Birkerød Torvedag og julemarked, samt via netværk. Vores vine står ikke andre steder og det gør dem unikke og det er netop passionen for de unikke vine og de gode vinoplevelser, der er drivkraften bag Rudersdal Vin.
​Vi finder selv vinene primært i Italien og besøger ofte vingårdene lokalt og på messer. Desuden kommer vinmagerne gerne til Danmark for selv at præsentere deres vine - til Vinfestival, WMDinner, messer o.l.. Sidste WMDinner var 8/11 Castello del Trebbio, Chianti på Restaurant Mantzius. Gourmet aften !!

Fredag 15/5-2020 Rudersdal Vin Festival med mange vinmagere

​Læs mere om de enkelte gårde herunder eller ved klik på foto, eks. Villa de Varda, som suverænt har de bedste Grappa vi har smagt. Villa Pinciana med Terraria og Airali, NIFO Campania med biodynamiske vine Aglianico riserva D'Erasmo og Falanghina.
​Menhir Salento (nu eksklusiv hos os) et brand med saftige rødvine fra Puglia,  Monte Tondo med en super Amarone og Ripasso samt lækre Soave, Muralia, ​Valle Martello, Vini Monti, Piombaia og Tenuta Comunale (Brunello),​ Castello del Trebbio med lækre Chianti Rufina Lastricato, Demarie og Bosio i Piemonte med bl.a. Barberesco og Barolo samt Barbera d'Alba og Arneis.

​Suveræne vindervine og blot nogle få af vores perler.

Skønne rødvine fra Lagar i Ribera del Duero, egen import fra Sydafrika, lækker portvin fra Bulas, unik Grappa og rom og gin.​ ​Riesling og Spätburgunder fra Philipp Lang Freiburg, Baden er på hylden med flere perler imellem som Trockenbeerenauslese.

Vini Monti

Emilia Monti og hendes mor passer idag vingården efter de gamle principper, organisk og med passion. Deres vine opnår stor udmærkelse i ind- og udland.

Prøv selv FEMINA en af de bedste rosevine eller SENIOR eller Voluptas begge Montepulciano d'Abruzzo. Vingården ligger på toppen i Controguerra med vinmarker omkring.

Valle Martello

Katja Masci og hendes søskende og far driver idag vingården på 40 HA midt i

Villamagna tæt på kysten i det skønne Abruzzo. Plantet på to høje som vender mod hinanden giver deres vinstokke nogle skønne vine​, typisk Montepulciano, Pecorino, Cococciola og Cerasuolo.

Dejlig hvidvin og skøn rødvin er nøgleord for familien.

Nye vine fra Toscana

IPodere l Fitto, Cortona

Il Sosso, Lucignano

Villa Cilnia, Arezzo (+ Relais & Spa)

Fattoria La Torre, San Gimignano

Castello del Trebbio Pontassieve


Kom ned og se det store udvalg - skønne vine samt kongen af dessertvin

​Vin Santo del Chianti

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld kontaktformularen med din besked.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Lær alt om italiensk vin