Firmaarrangement​

Rudersdal Vin tilbyder forskellige firma-arrangementer, som alle er kendetegnet ved et stort engagement, godt humør, kompetent viden og dejlige med historie vine. Det vigtigste for os er, at I får en god oplevelse og går glade og måske endda klogere fra vores arrangementer. Vinsmagning som er holdt på en passende niveau, hvor alle kan være med og man kommer hjem med en god oplevelse (og også gerne med et par gode kasser vin)

Vi afholder mange vinsmagninger om året og har stor opbakning til vores vinsmagning med spisning.  Læs mere her på siden eller ring for et godt tilbud.​

I forbindelse med besøg fra vingårde, tilbyder Rudersdal Vin også vores firmakunder muligheden for en eksklusiv vinsmagning på deres kontor, hvor vinmageren selv præsenterer sine vine og fortæller historien bag. Det giver jer en god mulighed for en unik markedsføring af jeres firma, hvor man typisk inviterer sine gode kunder.​

Jesper er uddannet sommerlier i Italien og har arbejdet med vin i mere end 20 år.

Priseksempel: 10 personer med foredrag i Storkøbenhavn og smagning i 2 timer med 5 for skellige vine fra 2..800 kr ex moms. I sørger for glas og vand.

Vinsmagning eller Vinaften i vores hyggelige vinkælder. Vinaften på god restaurant, hvor vores vine indgår i menu og Jesper forklarer og beretter om vingård og vine.

​Wine & Dine hjemme hos jer med kok, mad og passende vine. Smagning med/uden middag på kontoret eller hjemme hos jer. Italiensk vinsmagning med Jesper's pølse-ostebord med pølser fra Chianti er særdeles efterspurgt. Grill event i Nr 133 overfor, er blot nogle af mulighederne. Find en dato og kontakt Jesper.​


Skal jeres firma holde reception og ønsker lidt mere personlighed, kan vi afholde en vinsmagning hos jer, være med til præsentation af vinene evt ifm vinbar, eller blot kort forklare om vinene inden I selv fortsætter med mødet eller spisning.

Vinsmagning med Grappa, rom, portvin, tysk vin, spansk vin - mange muligher.​

Gruppetilmelding til eks Rudersdal Vinfestival fredag d. 15. maj 2020 tilbydes

rabat ved 10 personer samlet. Pris 175 kr p.p. (v/10 p kun 125 kr).

Rudersdal Vin - for mere end blot god vin !

"Tap din egen vin"​

- I samarbejde med Rudersdal Vin & Becker Vin​

Vinsmagning og tap din egen vin. Inviter dine ansatte til et spændende, unikt og lærerigt arrangement, hvor I tapper jeres egen vin i Vinhuset på Bregnerødvej 132B, Birkerød. I starter med at smage på italienske vine. Imens vinene nydes vil Jesper fra Rudersdal Vin fortælle historien om vinene, produktionen, vingården og området. Herefter opdeles man i hold og går i gang i baglokalet med selve tapning, etikering, påsætning af hætter etc.

Ring til Jesper på 26234748 eller mail for yderligere infos og et godt tilbud.

Vinsmagning med spisning i Kantinen Nr 133.  (lige overfor)

I samarbejde med kokken, kan vi tilbyde jer et par anderledes mad- og vinaftener for jeres firma, fest eller familier. Buffet eller 3-5 retters flot menu kan aftales udfra jeres budget.  Vores vine, typisk italienske, vil være afpasset efter maden og præsenteres

af Jesper som fortæller lidt om vingården. Kokken kommer ud og præsenteres menu

og Kantinens opvakte personale er altid en fornøjelse.

Priser fra 365 kr ex moms p.p. (min 20 pers).  

NB: hvide duge, ægte stof servietter, friske blomster, vegan mad, etc - alt kan klares. Fester klarer vi på samme måde.  Kom ned og snak med os, så finder vi en god løsning

som passer til jeres budget og ideer. Vi har også en god chefkok vi anbefaler.

Privat fest. Jesper kommer gerne ud til jer  og præsentere sine vine inden middag - over et glas ​velkomst bobler.  I betaler blot for vinene som bliver drukket og købt til middag.

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld kontaktformularen med din besked.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Lær alt om italiensk vin