Vinsmagning i Birkerød med Rudersdal Vin

Forkæl jeres kunder, glæd jeres personale eller venner med et par timers god vinsmagning, når Rudersdal Vin rykker ud med de gode flasker fra Italien og fortæller historien om vingården og de dejlige vine. ​Det kunne være til fredagsbaren, jubilæum, gå-hjem møde, herreaften, polderabend eller i forbindelse med fernisering - Ja der er ikke den begivenhed, vi ikke kan klare.  Hos jer eller her i vores hyggelige vinkælder i Birkerød.
​Har I behov for større lokaler, kan vRudersdal Vin også tilbyde Kantinen på den anden side af vejen inkl. catering og personale og med plads til 65 personer. 

Vi importer selv vores vine og har INGEN fordyrende mellemled. Direkte salg til erhverv, privat, vinklubber, foreninger, firma & personale salg.

Vinsmagning med Rudersdal Vin er altid en god oplevelse og koster ikke en bondegård. Glæden er stor og humøret højt, når flaskerne åbnes og smages alt imens,  Jesper, vores sommelier, fortæller den gode historie om vingården og de tilhørende druer. Typisk vil vi have et smageskema, hvor deltagerne kan bedømme vinene og afslutningsvis også købe vinene til favorable priser. ​I får lært om vinens verden og udover at holde korrekt på et glas, smager vi sammen nogle pragtfulde vine.

Som firma kan I få en unik markedsføringsmulighed med jeres kunder/kollegaer som får en god oplevelse - og sammen får vi alle en god dag. Hos jer eller her i vinkælderen. 


Vi tilbyder en skræddersyet løsning til lige netop jeres ønsker og kun fantasien sætter grænsen for mulighederne.
​Til inspiration finder du nedenfor et udvalg af vores mest populære smagninger:

​​

 • Wine & Dine - Vinsmagning med kok og catering. Her, hjemme hos jer eller på kontoret. 2-3 retter med vine - evt antipasti 6-10 retter.
 • Italiensk vinsmagning for begyndere - Lær hvordan man smager på vin, hvordan man høster og hvad der differentierer en dyr vin fra en billig.
 • Italien nord til syd - eller Toscana rundt - Vi smager 5-6 vine og hører om områderne.
 • Portvine fra Bulas - Vi smager 10-20 og 30 års Tawny, Ruby og LBV
 • Grappa fra Villa de Varda
 • Rom smagning - Danske og caribiske rum smages op mod hinanden.

​Til alle smagninger i vinkælderen serveres der italiensk brød med olivenolie og pesto samt oste- eller pølsebord og min. 6 gode vine.
 

Kommende vinsmagninger:

Senest afholdte vinsmagninger:​ ​

 • WineMakersDinner med Vini Monti - Resturant Mantzius - 23. Maj
 • Winemakers Dinner med Menhir - Trattoria D'alba - 28. Marts
 • Vinsmagning for to - Vinterens vine 28. Februar

 • WineMakersDinner - 2. November

 • Rudersdal Vinfestival 2. November
 • Tysk Vinmesse - 25. Oktober

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld kontaktformularen med din besked.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Lær alt om italiensk vin

Rudersdal Vin ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød