FÅ EN GRATIS VINSMAGNING FOR TO VED KØB AF MERE END 12 FLASKER

VINGÅRDENE

​Hos Rudersdal Vin skærer vi alle fordyrende mellemled fra og importerer direkte fra vinbønderne. Disse er typisk mindre familieejede vingårde, der har dyrket vinen organisk gennem generationer med respekt for naturen og med passion for det ældgamle håndværk. Vi importerer primært fra Italien, men også Tyskland og Sydafrika har de seneste år fundet vejen til vores hjerter.

MØD VORES VINBØNDER

MENHIR SALENTO, APULIEN - ORGANISK PRIMITIVO

Hos Menhir i det sydlige Apulien har man i generationer dyrket organisk vin på Primitivo og Negroamaro druerne, der begge vinder stor popularitet hos de danske ganer. Med Gaetano i spidsen for familiegården...

Se udvalg af Menhir

DALDIN SPUMANTI, VENETO - PROSECCO I TOPKVALITET

Fra det nordlige Veneto i Valdobiaddene driver Norma og hendes datter Alessandra familiegården på 3. generation. Her i dalen får druerne den helt rette sol, hvilket resulterer i topkvalitets Prosecco. 

SE UDVALG AF DALDIN

DEMARIE, PIEMONTE - BIODYNAMISK PÅ 3. GEN.

I området omkring Alba de Vezza i Piemonte fandt vi Demarie under en af vores mange rejser til italien og har siden været forelsket i deres pragtfulde biodynamiske piemonte vine. I spidsen står Paolo Demarie som 3. generations...

Se udvalg af Demarie

MURALIA, TOSCANA - BIODYNAMISKE IGT VINE

Fra vingården Muralia i Syd Toscana udgives der nogle helt unikke biodynamiske IGT vine herunder Sangiovese og Supertoscaner. Alle dyrket med passion og efter biodynamiske principper af...

Se udvalg af Muralia

NIFO SARRAPOCHIELLO, CAMPANIA - SYDENS BAROLO

Fra markerne ved foden af Péntimebjerget har de to fætre Lorenzo og Lorenzo dyrket biodynamisk vin på Falanghina og Aglianico druerne - bedre kendt som sydens barolo - siden 1998...

se udvalg af nifo

TERRE DEL BRUNO, TOSCANA - 600 ÅR MED CHIANTI

Vest for Sienna i Toscana finder man i landsbyen Pogni den ældgamle familievingård Terre Del Bruno, der daterer tilbage til det 14. århundrede. Særlig kendt er de for deres Chianti og Chianti Riserva...

SE UDVALG AF TERRE DEL BRUNO

GRAMINETA, TOSCANA - BIODYNAMISK SANGIOVESE

I det sydlige Toscana nær Roccastrada fandt vi denne perle af en familiegård, som fortsat dyrker Sangiovese som i gamle dage og efter præmissen 'kvalitet er bedre end kvantitet' - og det kan vi godt skrive under på... 

se udvalg af gramineta

VILLA DE VARDA, TRENTINO - GRAPPA SIDEN 1489

Historien om Villa de Varda går helt tilbage til 1489, hvor Dolzan familien for første gang destillerede deres velrenommerede Grappa. 'Il Metodo de Varda' går ud på, at man destillerer mosten hele 6 gangen inden...

se udvalg af Villa de varda

PHILIPP LANG, BADEN - RIESLING NÅR DET ER BEDST

I det sydlige Tyskland ved Baden finder man det bjergrige område Tuniberg, hvor Philipp Lang og hans far håndplukker druerne og dyrker både Riesling og Pinot organisk. Her er der ingen larm fra maskiner...

Se udvalg af Phillip Lang

GOEDVERWACHT, SYDAFRIKA - BIODYNAMISK SHIRAZ

Ved bredden af floden Breede i Robertson Valley, Sydafrika finder man familiegården Goedverwacht Family Wines, der dyrker nogle helt fænomenale biodynamiske Sauvignon Blanc og Shiraz...

Se udvalg af Goedverwacht