SPAR OP TIL 50% PÅ UDVALGTE VINE - KLIK OG SE ALLE NEDSATTE VARER

PERSONDATA


COOKIES

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Ifølge Dansk lovgivning, er det tilladt at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke.

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Få mere at vide om, hvem vi er, hvordan du kan kontakte os, og hvordan vi behandler persondata nederst på denne side.

 

LOGSTATISTIK

Logstatistik bruges på Rudersdalvin.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet kunderne forlader Rudersdalvin.dk mm.

På Rudersdalvin.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger 

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer

Rudersdalvin.dk foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare. Personoplysningerne registreres hos Rudersdal Vin ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via Rudersdalvin.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige er Direktør Jesper Clausen.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Rudersdalvin.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand pånær ovenstående, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Rudersdal Vin ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Skulle du have spørgsmål hertil eller ønsker du dine data fjernet, kontakt Jesper Clausen på jesper@rudersdalvin.dk