Gratis fragt over 1500 kr. | Bestil inden 12 og vi afsender samme dag | 1-2 dages levering

PERSONDATA


COOKIES

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

På Rudersdalvin.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer. Det kan f.eks. gøres på følgende måde: 

I Internet Explorer slettes cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”

LOGSTATISTIK

Logstatistik bruges på Rudersdalvin.dk, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, og på hvilken del af websitet kunderne forlader Rudersdalvin.dk mm.

På Rudersdalvin.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger 

  • Navn
  • Adresse
  • E-mail adresse
  • Telefonnummer

Rudersdalvin.dk foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den vare du har bestilt. Personoplysningerne registreres hos Rudersdal Vin ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via Rudersdalvin.dk, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Den dataansvarlige er Direktør Jesper Clausen.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Rudersdalvin.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Rudersdal Vin ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du i henhold til persondataloven.

Skulle du have spørgsmål hertil eller ønsker du dine data fjernet, kontakt Jesper Clausen på jesper@rudersdalvin.dk