Gratis fragt over 1500 kr. | Bestil inden 12 og vi afsender samme dag | 1-2 dages levering

MED PASSION SKAL FORRETNING BYGGES

Historien om Rudersdal Vin går tilbage til 1999, hvor indehaver Jesper Clausen begyndte at importere og sælge italienske kvalitetsvine fra privatadressen i Vedbæk. Det var passionen for god vin der startede det hele, og den er ikke blevet mindre med årene. 

I 2007 blev kældervirksomheden til en levevej og i dag holder Vinhuset Rudersdal Vin til i en hyggelig vinkælder på Bregnerødvej 132B i Birkerød og importerer selv sine vine fra mindre familieejede vingårde med historie og tradition, primært fra Italien.

Alle vingårde dyrker som minimum vinene organisk uden brug af pesticider eller kemikalier, og vi besøger dem regelmæssigt og kender derfor vinen fra den bliver plantet til vinene står i vores vinkælder. ​

Det er passionen for håndværket, som driver værket hos os, og vi sætter en ære i at levere en personlig oplevelse, som du sent vil glemme. Når du handler hos Rudersdal Vin, kan du således være sikker på altid at få kvalitetsprodukter, der er sammensat til at passe lige netop dit behov. 

For at give dig den bedst mulige rådgivning omkring sammensætningen af mad og vin, tog Jesper sin eksamen som sommelier i Firenze i 2018.

Her på siden finder du alt fra rødvin, hvidvin og rosévin til bobler, grappa, gin, whisky og rom. Og skulle der være noget, du ikke finde, må du endelig skrive eller ringe til os - så kan det være, vi har det i vores fysiske butik. 

BESØG OS I VINKÆLDEREN OG SE HELE UDVALGET

Her på hjemmesiden er det kun de mest gængse varer du finder, da vi allerhelst vil have dig ned i vores vinkælder, hvor Jesper kan give dig den helt rette rådgivning og vi sammen kan smage os frem til den helt rette vin for dig. 

I vinkælderen finder du bl.a. flere vingårde, flere varianter, unika-årgange i yderst begrænsede antal og ikke mindst vores ekslusive 1,5L 3 og 5L magnumflasker.

Så har du nogle kollegaer der skal forkæles, eller trænger du bare til et godt glas vin og en hyggelig snak, så kig ned i vinkælderen, så hjælper Jesper med at finde vinen, der passer lige din smag. 

Har du ikke mulighed for at besøge os, men har du specielle ønsker, er du også velkommen til at kontakte Jesper på 26234748 eller på jesper@rudersdalvin.dk

Åbningstider i vinkælderen:
Tirsdag-Fredag 11-18 (Ring gerne i forvejen, da vi kan være ude at køre)
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød