Hvilken vin skal du vælge til julemaden? Ring til Jesper på 26234748 og få et godt råd

Besøg os i vinkælderen

BESØG OS I VINKÆLDEREN OG SE HELE UDVALGET

Her på hjemmesiden er det kun de mest gængse varer du finder, da vi allerhelst vil have dig ned i vores vinkælder, hvor Jesper kan give dig den helt rette rådgivning og vi sammen kan smage os frem til den helt rette vin for dig. 

I vinkælderen finder du bl.a. flere vingårde, flere varianter, unika-årgange i yderst begrænsede antal og ikke mindst vores ekslusive 1,5L 3 og 5L magnumflasker.

Så kender du en der skal forkæles, eller trænger du bare til et godt glas vin og en hyggelig snak, så kig ned i vinkælderen, så hjælper Jesper med at finde vinen, der passer lige din smag. 

Har du ikke mulighed for at besøge os, men har du specielle ønsker, er du også velkommen til at kontakte Jesper på 26234748 eller på jesper@rudersdalvin.dk

Åbningstider i vinkælderen:
Mandag-Fredag 11-18 (Ring gerne i forvejen, da vi kan være ude at køre)
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød

 

Italiensk håndværk siden 1999

Historien om Rudersdal Vin går tilbage til 1999, hvor indehaver Jesper Clausen begyndte at importere og sælge italienske vine fra privatadressen i Vedbæk under navnet Vedbæk Vin. Det var passionen for god vin der startede det hele, og den er ikke blevet mindre med årene. 

I 2007 blev kældervirksomheden til en levevej og i dag holder Rudersdal Vin til i en hyggelig vinkælder på Bregnerødvej 132B i Birkerød. For at give dig den bedst mulige rådgivning omkring sammensætningen af mad og vin, tog Jesper sin eksamen som sommelier i Firenze i 2018.

Vi importerer udelukkende kvalitetsvine fra små familieejede vingårde, som i generationer har dyrket vinen organisk eller biodynamisk - uden brug af pesticider og kemikalier - og vi besøger dem regelmæssigt og kender vinen fra den bliver plantet til vinene står i vores vinkælder. ​

Hos Jesper er det passionen for håndværket og den ukomplicerede italienske livsstil, som driver værket. Det betyder, at vi sætter en ære i at levere en personlig oplevelse, som du sent vil glemme og give os god tid til hver enkelt kunde. Uanset hvor mange, der venter i køen. 

Når du handler hos Rudersdal Vin, kan du således være sikker på altid at få kvalitetsprodukter, der er sammensat til at passe lige netop dit behov. 

 

Her på siden finder du alt fra rødvin, hvidvin og rosévin til bobler, grappa, gin, whisky og rom. Og skulle der være noget, du ikke finde, må du endelig skrive eller ringe til os - så kan det være, vi har det i vores fysiske butik.