BESØG OS I VORES SHOWROOM I HØRSHOLM

Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

Rudersdal Vin 

Ved Klædebo 9

2970 Hørsholm

Nyt CVR: 

Mail: kundeservice@rudersdalvin.dk

Tlf. 26 23 47 48

PRISER

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. Moms.

Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer, afgiftsændringer, fejl i priserne på hjemmesiden, udsolgte varer samt udefrakommende forhold, der har indflydelse på priser og levering.

BETALING

På Rudersdalvin.dk er der mulighed for at betale med visa, visa-electron, maestro, mastercard og Mobile Pay.  

NB: Ved betaling med kort, vil du pr. 1. Januar 2021 blive bedt om at verificere din identitet med NemID grundet nye lovkrav. 

Når ordren er gennemført på hjemmesiden, modtager du en ordrebekræftelse til din email. Når ordren er blevet ekspederet, og varerne er sendt, modtager du yderligere en faktura til din email, hvorefter beløbet trækkes på din konto.

SIKKER KRYPTERING

Ruderdsalvin.dk benytter et krypteret https sikkerhedscertifikat på hele hjemmesiden og bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer, som du indtaster på vores hjemmeside og dermed trygt og roligt kan handle på vores webshop.

ALDERSGRÆNSE VED KØB

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Rudersdalvin.dk – er du under aldersgrænsen, skal du fremvise skriftligt samtykke fra en forælder eller værge.

FRAGT & LEVERING

Alle ordre bestilt på hverdage inden kl. 12, pakkes og afsendes samme dag. 

Vi leverer gratis i hele Danmark indenfor 1-5 hverdage ved køb for min. 1200 kr.

Køber du for mindre end 1200 kr. er prisen 125 kr. inkl. Moms. 

Pakkerne leveres af Post Nord og er forsvarligt indpakket, så flaskerne ikke går i stykker undervejs. Skulle der være problemer med varens stand ved modtagelsen, så ring til os på 26 23 47 48.

GRATIS LEVERING I RUDERSDAL KOMMUNE 
Bor du i Rudersdal Kommune? Så tilbyder vi at køre ud personligt og levere din ordre gratis uanset ordrestørrelse. 

CLICK'N COLLECT
Du kan også afhente din ordre i vores butik på Ved Klædebo 9 i Hørsholm mandag-fredag mellem 14.00-17.00. Her har du desuden mulighed for at få rådgivning om vinen og hvordan du bedst muligt sammensætter den med mad. 

TILFREDSHEDSGARANTI

Hos Rudersdalvin.dk sælger vi kun kvalitetsprodukter.  Derfor er du  omfattet af vores tilfredshedsgaranti, når du køber på vores webshop. Kan du ikke lide vinen du har købt, kan du returnere alle uåbnede flasker - dog maks 30 dage fra fakturadato.

Ring eller skriv til os på kundeservice@rudersdalvin.dk inden du sender varen tilbage til os. Medsend ordrenummer og skriv hvorfor vinen ikke leverer op til din forventning.
NB: Omkostninger til forsendelse afholdes af dig selv og forsendelsen skal være forsvarligt emballeret. 

FORTRYDELSESRET

Rudersdal Vin tilbyder 14 dages fuld returret på varer købt på Rudersdalvin.dk og perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Derudover er du omfattet af vores tilfredshedsgaranti, som tilbyder en forlænget returret på hele 30 dage gældende fra fakturadato.

Fortrydelse af købet skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen til os. Returneringsomkostninger skal du selv afholde, med mindre du returnerer pga. fejl ved varen - fx vin med prop.
Ønsker du at returnere din ordre, er det vigtigt at der laves en aftale herom per mail.
Kontakt os derfor venligst pa kundeservice@rudersdalvin.dk og opgiv dit ordrenummer.

Varerne skal leveres retur forsvarligt emballeret og i samme stand som de er modtaget. Ved returhandel tilbagebetales beløbet til den konto der blev handlet med indenfor 14 dage.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

REKLAMATIONSRET

Når du handler på Rudersdalvin.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten kan dog være begrænset til varens naturlige holdbarhed, der kan være under 24 måneder. Se varens emballage for holdbarhed.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Såfremt du finder eventuelle fejl eller mangler ved en levering fra Rudersdal Vin, bedes du kontakte os per mail - kundeservice@rudersdalvin.dk - så vi hurtigst muligt får løst situationen på en tilfredsstillende måde. Drejer det sig om prop i vinen, er det vigtigt, at du sætter proppen i, og sender vinen retur til os, så vi kan sende den videre til leverandøren. 

Når du returnerer varen, bedes du så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og at forsendelses omkostningerne er for din egen regning.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dit køb og dine fragtomkostninger mod forevisning af gyldig kvittering.

Ved reklamation skal varen sendes til:

Rudersdal Vin
Ved Klædebo 9
2970 Hørsholm

Bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

RABATKODER

Vi udsteder med jævne mellemrum rabatkoder, der enten giver en procentvis rabat eller en rabat i kroner. Der kan maksimalt bruges en (1) rabatkode pr. køb. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre tilbud eller kampagner. Ved forsøg på at omgå dette vil systemet annullere ordren. Der kan ikke benyttes rabatkoder til køb af gavekort med mindre andet er angivet.

GAVEKORT

Gavekort udstedt af Rudersdal Vin ApS skal indløses indenfor 12 måneder fra udstedelsesdato.