Om Rudersdal Vin​

Historien går tilbage til 1999, hvor indehaver Jesper Clausen begyndte at importere og sælge italienske kvalitets vine fra privatadressen i Vedbæk. Det var passionen for god vin der startede det hele, og den er ikke blevet mindre med årene.

I 2007 stiftedes Rudersdal Vin ApS som i dag ejes og drives af Jesper fra Bregnerødvej 132B i Birkerød, hvor lager, showroom, salg og administration er samlet under eet.

Det er kærligheden til de unikke vine og historien bag, der er drivkraften i Jespers virke, hvilket man tydeligt fornemmer, når man besøger den hyggelige vinkælder eller deltager i vinsmagninger og WineMakerDinners.  Og det grundlæggende bliver der ikke ændret ved. Det er fortsat de unikke vine fra traditionsrige og passionerede vinmagere der er i fokus. Personlig kontakt og god service. Og god vin til fornuftig pris.

Uformel vinsmagning i Birkerød i vores hyggelige vinkælder eller hos jer privat/kontor.

Husk også vores specielle udvalg af unikke Grappa, læspecial cognac, caribisk og nordisk  rom, gin samt et mindre udvalg af delikatesser især fra Italien.  

Chianti pølser fra slagter Falorni i Greve-in-Chianti på bestilling.

Bestilling af vin: send os gerne en email eller kig forbi - vi leverer også gerne.

Hvert andet år afholdes Rudersdal Vinfestival - næste gang er 14/15. maj, 2020. Vinsmagning her i vinkælderen med efterfølgende Winemakers Dinner. Kom med og mød vinmagerne og hør deres historie, mens du smager deres pragtfulde vine. 
​Book under vinsmagning

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld kontaktformularen med din besked.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Lær alt om italiensk vin