​WineMakerDinner - Hør vinbonden fortælle om vingård og vine

​Rudersdal Vin afholder regelmæssigt WineMakerDinners og gourmet aftener.
​Det er altid på en top restaurant i City eller i lokalområdet, sidst på Ristaurante La Vela Vedbæk, Ristorante San Giorgio København, Admiral Hotel og Comwell Hotel Holte.

Vi samarbejder med ejer og kok, og udfra de vine som vi skal smage, sammensættes en passende menu, og en fornuftig pris tilbydes gæsterne.​

Der er typisk tale om en 4 retters menu med 6-8 glas vin og en kop kaffe.
​Menuen præsenteres altid af kokken og vinene af vinbonden og Jesper.
​Det giver en autentisk og hyggelig stemning, og alle får en god oplevelse med hjem

fra denne form for vinsmagning. Prosecco, Sangiovese, Primitivo, Ripasso, Aglianico, Falanghina, Chianti, Supertoscan, Montepulciano d'abruzzo, Brunello, Barberesco og andre vine kan være med i vinsmagningen.  

Smageskema og bestillingslister samt fakta om vinene er lagt ud på bordene, så man kan følge med, gøre notater og bestille vin med hjem til fordelagtige priser.

Vinsmagning i dit firma:  

​I forbindelse med besøg fra Italien, tilbyder Rudersdal Vin også vores firmakunder muligheden for en eksklusiv vinsmagning på deres kontor, hvor vinmageren selv præsenterer sine vine og fortæller historien bag. Det giver jer en god mulighed for at

opnå en unik markedsføring af jeres firma, da man jo typisk  vil invitere sine gode kunder til en sådan aften, hvor også spisning kan indgå - eks unikke italienske pølser fra Chianti og gode oste, oliven og hjlavet brød.​

Næste events:

WinemakersDinner Rielsling & Co fredag d. 25. maj kl 18:30-22:00 - 3 forretter med nye asparges med Skagens rejer og klaret smør, vagtle æg rullet i sesamfrø, trøffel hollandaise og trøfler, hovedret er sommerbuk med bær og forårsgrønt,
​Chokolade kage med mandel, hindbær og kærnemælks sauce.  Riesling vine tør, medium og Auslese, Grauburgunder og Weisburgunder, 2 Spätburgunder og sikkert den nyeste Eiswein eller TBA fra Philipp Lang i Freiburg, som også medbringer egne asparges - biodynamisk dyrket på familiegården.  Link:  WMD 25/5   En anderledes vinsmagning med Rudersdal Vin. Smageskema så I kan følge med og bestillingslister med attraktive priser følger med, så I kan bestille vin.

Kantinen Nr 133 Bregnerødvej 133, 3460 Birkerød - pris: Dkr 475 kr.

Denne aften starter iøvrigt Riesling Week Copenhagen. ( winesofgermany.dk )

Rudersdal Vin Festival 2018 (den 4.) i Birkerød fredag 2. november, 2011

Eftermiddags vinsmagning - Unik WMDinner om aftenen med mange vinmagere.​

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld kontaktformularen med din besked.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Lær alt om italiensk vin

Rudersdal Vin ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød