Vinsmagning i Birkerød med Rudersdal Vin .

Forkæl jeres kunder eller glæd jeres personale med et par timers god vinsmagning, når Rudersdal Vin rykker ud med de gode flasker fra Italien og fortæller historien om vingården og de dejlige vine. ​

Det kunne være på kontoret, i banken, i kantinen med personaleforeningen, fredagsbaren, gå-hjem møde eller ifm. konference/seminar afslutning, jubilæum, før middag eller til fernisering i galleriet.  Altid en god oplevelse.

Eller meget gerne til vinsmagning i Birkerød i vores hyggelige vinkælder.

Og husk vores unikke vinsmagninger med Dine & Wine hjemme hos jer med kok, mad og vine som passer sammen, Grill & rødvin, lav din egen vin, mm.

Vores pris er lav, værdien høj og glæden stor, når vi skænker de hvide og røde vine op, fortæller den gode historie om vingården og giver information om vinen. I får en unik markedsførings mulighed, jeres kunder får en god oplevelse, og vi får en god dag.

Typisk vil vi også have et smageskema og nogle gode priser med, så gæsterne, og I selv, kan købe vinene til favorable priser. Gratis levering til kontoret af bestilte vine er med i prisen. rudersdalvin.dk - for mere end blot god vin !

Rudersdal Vin Festival fredag d. 2.11.2018

Vi afholder for 4. gang vores store vinfestival med besøg fra mange vingårde,

vin smagning og middag med vinmagerne.
Fredag d. 2. november eftermiddags vinsmagning kl 15-18:00 og unik Winemakers Dinner på Comwell Holte fra kl 19:00-22:30. 4-retters menu italiensk inspireret med 8 forskellige vine dertil, alle præsenteres af vinmageren selv. 

Vi skræddersyr gerne vinmenu efter jeres ønsker og budget.
​​

Rudersdal Vin tilbyder også vinsmagning med andre vine f.eks de kraftige spanske vine fra Ribera del Duero, unikke grappa, gl. rom eller en eksklusiv portvins smagning med de skønne dråber fra Bulas (Ruby, LBV, Vintage, 10, 20, 30 og 40 års tawny).

Har I behov for lokaler, kan vi f.eks tilbyde Kantinen 133 i Birkerød sammen med catering og personale. Det er både lækkert og til en overkommelig pris - max 60-65p.

Vinsmagning med Rudersdal Vin er altid en god oplevelse og koster ikke en bondegård​

men fra 1.750 kr med 5-6 vine optil 12 personer.  Prisen stiger med prisen på vinene.

Åbent hus / fredagsbar med gratis vinsmagning af udvalgte vine afholdes regelmæssigt, maj og juni med Tema på ny vine fra Toscana.

Næste gang efter ferien er fredag 15/8 15-1800 med tema på nye vine.

Riesling & Co fra Baden var på besøg hos Slagter Maltesen på Kongevejen 111 i Birkerød fredag d. 18/5 med nye asparges, Riesling og masser af smagsprøver 

​  

WineMakersDinner var afholdt fredag d. 6/4 med Cantine Menhir fra Puglia på Comwell Holte og​ 25/5 vinsmagning Riesling & Co og efterfølgende WMD med nye BIO asparges, bøf og dessert i Kantinen nr 133, Birkerød. 

Læs mere her på siderne om næste dato.

​Rudersdal Vinfestival (den 4.) afholdes fredag 2/11-2018 - vinsmagning og middag.

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld kontaktformularen med din besked.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Lær alt om italiensk vin

Rudersdal Vin ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød