Vingaver fra Rudersdal Vin​

Vingaver til alle lejligheder og i alle prislag. Typisk 2 eller 3 flasker god rødvin i trækasse til priser fra 129 kr. ex. moms plus transport. Lykønskningskort fremsendes til os i forvejen, så det kan vedlægges gaven. Er der tale om flere modtagere, fremsender I blot en navne- og adresseliste til os, så klarer vi kontakt til fragtmand eller udbringning.

Reception, jubilæum eller fødselsdag

Alle vingaver klares hurtigt. Vi vedlægger fakta og historie om vinen til glæde for modtageren.

Julegaver til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere

Glæd dine kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere f.eks med en flot italiensk julekasse.

Julegaver til en værdi op til 800 kr. til ansatte er skattefri. Men det er jo ikke værdien - men tanken der tæller.

Vi har stor erfaring med sammensætning af gavevin og julekasser. Vi lægger vægt på, at du, som giver, kan være sikker på, at gaven bliver værdsat. Derfor har vi sammensat forskellige gavekasser, så du kan få opfyldt præcis de ønsker, du har.

Vi tilbyder f.eks. en julekasse med 2 flasker god italiensk vin, lækre delikatesser, olivenolie og lidt luksus chokolade. Priser fra 399 kr. ex. moms. Derudover tilbyder vi også de traditionelle vingaver i gavekarton eller trækasse fra 129 kr. ex. moms.

Logo vin

Få trykt jeres logo på vingaven og kom altid på besøg med en personlig gave, som samtidig synliggør jeres firma og ses af alle andre gæster. Trækasser findes i 1-2-3-4-6 flasker. Indhent gerne tilbud. Mail os med vin budget, antal flasker og hvilken trækasse I ønsker. Det er ikke længere dyrt og en uhyre effektiv reklame. Husk at medsende jeres logo og oplys pantone farve og sats/skrifttype.

Egen etikette

Man kan også få designet og påsat sin egen etikette på flasken. Vi samarbejder med en dygtig og hurtig grafikker, som kan lave mirakler til få penge. Og I behøver ikke at købe flere hundrede flasker, men kom blot med jeres ordre, så finder vi sammen en god løsning.

Levering

Vi kører selv ud i Storkøbenhavn til 75 kr. ex. moms. og sender med fragtmand til det øvrige Danmark iht. gældende tariff.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle betingelser.

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld formularen med din besked.
​Du kan også bestille billetter direkte på webshoppen.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Tilmeld nyhedsbrev

Rudersdal Vin ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød