De italienske vingårde​ - organiske, familegårde, tradition og historie.

​Direkte import fra mindre familieejede vingårde med lang tradition og passion for organisk vindyrkning uden brug af pesticider eller kemikalier.
Direkte salg - privat og erhverv. Vores vine står ikke andre steder. Det gør vinene unikke og det er netop passionen for de unikke vine og de gode vinoplevelser, der er drivkraften bag Rudersdal Vin. Vi finder selv vinene i Italien og besøger ofte vingårdene og på messer. Desuden kommer vinmagerne gerne til Danmark for selv at præsentere deres pragtfulde vine - eks til Vinfestival, WMDinners o.l.. Næste gang fredag 19/5-17. ​

19/5 - 10 års jubilæum som fejres med WMDinner og vinsmagning i  Birkerød med besøg fra Italien. Læs mere om de enkelte gårde herunder eks. Villa de Varda, som suverænt har de bedste Grappa vi har smagt.  Colle Uncinano laver bl.a. en fornem rødvin baseret på Merlot, Villa Pinciana med Terraria supertoscaner, NIFO med biologisk enkeltmarks Aglianico riserva DOCG.  Menhir med de kraftigie vine fra Puglia. Suveræne vindervine og blot nogle få af vores perler.

​Nye vine i 2016/17 er ankommet fra Montalcino, Puglia og Abruzzo. !!

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld formularen med din besked.
​Du kan også bestille billetter direkte på webshoppen.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Tilmeld nyhedsbrev

Rudersdal Vin ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød