De italienske vingårde​ - organiske, familegårde, tradition og historie.

​Direkte import fra mindre familieejede vingårde med lang tradition og passion for organisk vindyrkning uden brug af pesticider eller kemikalier.
Direkte salg til erhverv, foreninger, vinklubber o.l.. Salg til private - skal du bruge vin til havefest, konfirmation, bryllup etc klarer vi også gerne det. Medbring blot menu. Salg via lagersalg, udstilling, vinmesser, Birkerød Torvedag og julemarked, samt netværk. Vores vine står ikke andre steder og det gør dem unikke og det er netop passionen for de unikke vine og de gode vinoplevelser, der er drivkraften bag Rudersdal Vin.
​Vi finder selv vinene primært i Italien og besøger ofte vingårdene og på messer. Desuden kommer vinmagerne gerne til Danmark for selv at præsentere deres pragtfulde vine - eks til Vinfestival, WMD, messer o.l.. Næste gang 2/03, 25/5 og, 26/10

19/5-2017 -  Rudersdal Vin 10 års jubilæum som fejredes med bravur, vinsmagning i vinkælderen og WMDinner på SALT, Admiral Hotel.
​6 vinmagere var med fra Italien.
​Læs mere om de enkelte gårde herunder eller ved klik på foto, eks. Villa de Varda, som suverænt har de bedste Grappa vi har smagt.  Colle Uncinano laver bl.a. en fornem rødvin baseret på Merlot, Villa Pinciana med Terraria supertoscaner, NIFO med biologiske vine som enkeltmarks Aglianico riserva DOCG.  Menhir med de kraftige vine fra Puglia. Suveræne vindervine og blot nogle få af vores perler.

Skønne rødvine fra Ribera del Duero, lækker portvin fra Bulas, unik Grappa og rom.​

​Riesling og Spätburgunder o.a. fra Philipp Lang Freiburg, Baden er nu på hylden med flere perler imellem og glem ikke Gewürztraminer og Trockenbeerenauslese.

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld formularen med din besked.
​Du kan også bestille billetter direkte på webshoppen.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Tilmeld nyhedsbrev

Rudersdal Vin ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød