De italienske vingårde​ - organiske, familegårde, tradition og historie.

​Direkte import fra mindre familieejede vingårde med lang tradition og passion for organisk vindyrkning uden brug af pesticider eller kemikalier.
Direkte salg - privat og erhverv. Vores vine står ikke andre steder. Det gør vinene unikke og det er netop passionen for de unikke vine og de gode vinoplevelser, der er drivkraften bag Rudersdal Vin. Vi finder selv vinene i Italien og besøger ofte vingårdene og på messer. Desuden kommer vinmagerne gerne til Danmark for selv at præsentere deres pragtfulde vine - eks til Vinfestival, WMDinners o.l.. Næste gang fredag 19/5-17. ​

19/5 - 10 års jubilæum som fejres med WMDinner og vinsmagning i  Birkerød med besøg fra Italien. Læs mere om de enkelte gårde herunder eks. Villa de Varda, som suverænt har de bedste Grappa vi har smagt.  Colle Uncinano laver bl.a. en fornem rødvin baseret på Merlot, Villa Pinciana med Terraria supertoscaner, NIFO med biologisk enkeltmarks Aglianico riserva DOCG.  Menhir med de kraftigie vine fra Puglia. Suveræne vindervine og blot nogle få af vores perler.

​Nye vine i 2016/17 er ankommet fra Montalcino, Puglia og Abruzzo. !!

​Cantine Menhir

​Apulien i syd er kendt for kraftige og saftige vine. Menhir er ingen undtagelse og laver fremragende vine, der passer perfekt til de danske ganer. Flere af vinene opnår høje scorer både lokalt og internationalt. Primitivo og Negroamaro er hoved druerne. Glem nu ikke Calamuri - Old Wine Primitivo eller FINE.

​Daldin

​Fra det nordlige Veneto i Valdobiaddene producerer man høj klasse Prosecco. Tynde, fine, vedvarende bobler. Kunderne siger, at Prosecco Superiore er bedre end champagne og til halv pris. Norma og Alessandro passer i dag kælder og mark.

​Demarie

​Fra Roero og omkring Alba i Piemonte producerer Paolo Demarie og hans familie ni vine, blandt andet Barberesco og Barolo. Godt gammeldags håndværk. Demarie´s Spumante "For You" er himmelsk. Ligeså de store BAROLO 2007 og 2010 og Barberesco riserva 2009

NB:  kun 600 fl.

​Geografico

​Geografico's historie startede i det 15. århundrede som flere kooperativer. Fokus er på jord, tradition og miljø. Geografico er specielt kendt for sine Chianti vine, som er kendetegnet ved en høj kvalitet. Prøv Contessa di Radda eller Montegiacchi begge DOCG.

Monto Tondo

Hovedgården ligger midt i SOAVE lige op af den gamle borg og drives af Gino Magnabosco og hans dejlige familie.

Gammeldags men løbende opdateret håndværk.  En flot oplevelse at besøge vingården, meget gæstfri og personlig.

Super vine, som vi er stolte over at have.

​Muralia

​Toscana. Fra vingården i Maremma, syd Toscana, kommer der nogle meget flotte IGT vine af Syrah, Sangiovese og Cabernet. Muralia vinene smager rigtig godt og er kommet til Danmark i 2012. Kunde feedback: "Hej Jesper - det er noget af et scoop det her hus". Prøv BABONE.

​NIFO Sarrapochiello

​Biodynamiske vine fra Campania, når de er bedst. Druerne er Aglianico og Falanghina fra vinmager

Lorenzo og hans fætter Lorenzo.

3. generations vindyrkere i Ponte. 

BIO vin siden 1998 15HA ved foden af Péntime bjerget. Super vine til gode priser og nu også i Danmark.

Piombaia

Montalcino. Hjertet af Toscana og nogle lækre vine fra familien.  Økologisk vin-dyrkning, håndkraft og passion. Flot udstyr og rigtig godt indhold. De 3 søskende rejser rundt og præsenterer deres flotte vine. ​ B&B og Osteria, events og masser af smagninger. Extra lang lagringstid på BRUNELLO.

​Villa Pinciana

​Villa Pinciana Capalbio, Toscana drives af den kvindelige vinmager, Ilaria Tosato. Den nyrenoverede vingård er resultatet af de nyeste og mest innovative teknikker, som konstant overvåger produktionen og sikre et produkt af høj kvalitet. Villa Pinciana er kendt for deres høje kvalitet og vinene står på flere top restauranter i verdenen bl.a. i Oslo.

Top point i Decanter og James Suckling.

 

​Le Rughe

Le Rughe Spumanti i Veneto ligger i Caneglioni, hvor familien Sandro har regeret i mange år og produceret høj kvalitet Prosecco.  Vi elsker denne vin, som kan drikkes nårsomhelst, hvorsom- helst og med hvemsom-helst.
En vinder vin og et stort hit hos os! 

RIVAJ Prosecco Superiore DOCG 2015 får bronze hos Decanter !

Colle Uncinano​

Vingården ligger i Spoleto og familien Campanella ejer også den 400 år gamle mølle, Il Molino Antico som bruges til lager samt B&B og kokkeskole  De laver en række fremragende rødvine på Sangiovese, Sagrantino og Merlot.  Vi fik importen i foråret 2016 og forhandlet nogle gode priser på disse skønne Umbriske vine.  Kom ind og smag selv​.

Villa de Varda - Grappa

Familien Dolzan går tilbage til 1489 og har destilleret i 500 år.  På egne druer fra markerne i Mezzolombardo destilleres mosten 6 gange og fadlagres i 3 og 5 år og dermed enestående og helt unikke Grappa.  Meget populær som digistive  og gaveide, da flere sælges i flot trækasse med certifikat og historie ilagt.​

HELT unikke Grappa.  The best og blandt

World Top 100 Spirits. !!

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld formularen med din besked.
​Du kan også bestille billetter direkte på webshoppen.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Tilmeld nyhedsbrev

Rudersdal Vin ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød