​WineMakerDinner - Hør vinbonden fortælle om vingård og vine

Rudersdal Vin afholder regelmæssigt WineMakerDinners eller gourmet aften. Det er altid på en top restaurant i City eller i lokalområdet, eksempelvis på Ristaurante La Vela Vedbæk, Ristorante San Giorgio København eller på Comwell Holte.

Vi samarbejder med ejer og kok, og udfra de vine som vi skal smage, sammensættes en passende menu, og en fornuftig pris tilbydes gæsterne.

Der er typisk tale om en 4-retters menu med 5-8 glas vin og en kop kaffe. Menuen præsenteres altid af ejer/kok og vinene af vinbonden og Jesper. Det giver en autentisk og hyggelig stemning, og alle får en god oplevelse med hjem.

Smageskema og bestillingslister samt fakta om vinene er lagt ud på bordene, så man kan følge med, gøre notater og bestille vin med hjem til fordelagtige priser.

I forbindelse med besøg fra Italien, tilbyder Rudersdal Vin også vores firmakunder muligheden for en eksklusiv vinsmagning på deres kontor, hvor vinmageren selv præsenterer sine vine og fortæller historien bag. Det giver kunden en god mulighed for unik markedsføring af deres firma, hvor man typisk inviterer sine gode kunder.
​​

Hold øje med datoerne for afholdelse af disse WineMakerDinners her på sitet og tilmeld jer hurtigt.

​​WMDinner fredag d. 3/11 rest. SALT, Admiral Hotel  med vine fra DalDin, Muralia og Mastia Amarone til kun 895 kr. Vinmager Stefano er ibyen og præsenteres selv sine 5 pragtfulde vine.

Rudersdal Vin 10 års jubilæum og WMDinner fredag 19/5-2017 Asparges og rødt kød.
​Super aften med 72 gæster - STOR tak til alle de dejlige gæster og på gensyn.

​Vores 3. Vin Festival blev vel overstået fredag d. 28. oktober, 2016 på adressen her i Birkerød med afsluttende WinemakerDinner på Comwell i Holte. Næste okt-2018.

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld formularen med din besked.
​Du kan også bestille billetter direkte på webshoppen.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Tilmeld nyhedsbrev

Rudersdal Vin ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød