Vinsmagning i Birkerød med Rudersdal Vin .

Forkæl jeres kunder eller glæd jeres personale med et par timers god oplevelse, når Rudersdal Vin rykker ud med de gode flasker fra Italien og fortæller historien om vingården og de dejlige vine. ​

Det kunne være på kontoret, i banken, i kantinen med personaleforeningen, fredagsbaren, gå-hjem møde eller ifm. konference/seminar afslutning, jubilæum, før middag eller til fernisering i galleriet.

Eller til Vinsmagning i Birkerød i vores hyggelige vinkælder.

Og husk vores unikke smagninger med 'tap din egen vin' eller ''pølsemageri, grill og rødvin'' eller Dine & Wine hjemme hos jer med kok, mad og vine som passer sammen.

Vores pris er lav, værdien høj og glæden stor, når vi skænker de hvide og røde vine op, fortæller den gode historie om vingården og giver information om vinen. I får en unik markedsførings mulighed, jeres kunder får en god oplevelse, og vi får en god dag.

Typisk vil vi også have et smageskema og nogle gode priser med, så gæsterne, og I selv, kan købe vinene til favorable priser. Gratis levering til kontoret af bestilte vine er med i prisen. rudersdalvin.dk - for mere end blot god vin !

Vi skræddersyr gerne vinmenu efter jeres ønsker og budget. Påregn 1.700 kr for optil 10 personer i 1,5-2 timer eks. 5 rødvine Italien nord til syd.

Rudersdal Vin tilbyder også smagning med andre vine f.eks de kraftige spanske vine fra Ribera del Duero, unikke grappa, gl. rom eller en eksklusiv portvins smagning med de skønne dråber fra Bulas (Ruby, LBV, Vintage, 10, 20, 30 og 40 års tawny).

Har I behov for lokaler, kan vi f.eks tilbyde Kantinen 133 i Birkerød sammen med catering og personale. Det er både lækkert og til en overkommelig pris - max 60-65p.

Læs gerne mere om vingårdene og vinene her på hjemmesiden eller ring for en aftale.

Åbent hus / fredagsbar med gratis smagning af vine afholdes regelmæssigt. Vinsmagning i Birkerød i vinkælderen med spisning, events efter aftale, etc.
​Fredagsbar eks. 16/2 og 2/3, WMDinner 2/3 med Cantine Menhir fra Puglia,

​Rudersdal 4.  Vinfestival afholdes fredag 26/10-2018.

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld formularen med din besked.
​Du kan også bestille billetter direkte på webshoppen.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Tilmeld nyhedsbrev

Rudersdal Vin ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød