Vinsmagning for yngre begyndere 28/9

Kom og vær med i den hyggelig vinkælder, når Rudersdal Vin inviterer på opdagelse i de italienske vinregioner torsdag d. 28/9 kl 18:30 til 21:00.
Her skal du lære om de forskellige vine og druetyper, og hvordan man smager og vurderer en vins forskellige karakteristika.

For hvad er forskellen egentlig på en Amarone og en Montepulciano - udover prisen altså?  Og hvilken mad serverer man hertil ?

Du kommer til at smage på i alt 8 forskellige vine, og du vil høre historierne om de ældgamle vingårde og tilhørende traditioner, der er blevet videreført fra generation til generation. Der vil være lidt for enhver smag - både de bedre dagligdagsvine samt de helt store festvine som Barolo eller Amarone.

Uanset om du er helt vild med vin (ligesom os), eller aldrig har smagt en dråbe, er du hjertens velkommen. Dette er en introaften til de italienske vingårde, og her er alle velkomne.

Som altid serverer vi også lidt brød, pølse og ost til smagningen, så man kan få nulstillet smagsløgene og samtidig få stillet lidt sult.

Pris 275 kr p.p.

Køb billet her: 28/9

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld formularen med din besked.
​Du kan også bestille billetter direkte på webshoppen.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Tilmeld nyhedsbrev

Rudersdal Vin ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød