Firmaarrangement​

Rudersdal Vin tilbyder forskellige firma-arrangementer, som alle er kendetegnet ved et stort engagement, godt humør, kompetent viden og fantastiske vine. Det vigtigste for os er, at I får en god oplevelse og går glade og måske endda klogere fra vores arrangementer.

Vinaften hos os. Vinaften på god restaurant, hvor vores vine indgår i menu. Wine & Dine hjemme hos jer med kok, mad og passende vine. Smagning med/uden middag på kontoret eller hjemme hos jer. Grill event i skov eller ved strand, er blot nogle af mulighederne. Find en dato og kontakt Jesper.

"Tap din egen vin"​

- I samarbejde med Rudersdal Vin & Becker Vin​

Inviter dine ansatte til et spændende, unikt og lærerigt arrangement, hvor I tapper jeres egen vin i Vinhuset på Bregnerødvej 132B, Birkerød. I starter med at smage på italienske vine. Imens vinene nydes vil Jesper fra Rudersdal Vin fortælle historien om vinene, produktionen, vingården og området.

Ind imellem skiftes I til at tappe jeres egen vin sammen med den lokale vinavler Jean Becker fra Beckervine. I får indsigt i processen omkring vinproduktion, da I får lov til at tappe jeres egen vin, selv sætte prop og folie på flasken samt en evt. personligt fremstillet etikette med firmalogo. Vinen: Signature 2015 winemakers selection, Shiraz og Cabernet Sauvignon fra Sydafrika, 15 %, som er lagret 1/2 år på ungarsk egetræs fad. Vinen egner sig perfekt til rødt kød, flæskesteg, skinker, buffet og grill. I får jeres egen produceret flaske med hjem, der kan bruges som en personlig gave eller nydes i godt selskab.

Såfremt I ønsker, kan vi kombinere dette unikke arrangement med en hyggelig middag i ”Kantinen nr 133”, hvor kokken har sammensat en dejlig menu bestående af f.eks. lakseforret, kalvesteg og kaffe m/småkager. Til menuen serveres danske og italienske vine, som er perfekt afstemt til menuen.

Tap din egen vin” er en unik mulighed for at få en god oplevelse sammen og helt sikkert noget at snakke om på kontoret samtidigt med, at I på en interaktiv og sjov måde lærer lidt om dansk og italiensk vin. Man bestiller selv antal flasker.

Har du og dit personale lyst til at komme ud fra kontorets hvide vægge, tappe jeres egen vin og give den et personligt præg – så kontakt os på tlf. 26234748 eller mail: jesper@rudersdalvin.dk for bestilling og mere information.​

Fortrinsvis torsdag eller fredag fra kl. 16:00 – 18:00 og evt. efterfølgende middag fra kl. 18:30. Aftenen forventes afsluttet ved 20.30 tiden eller efter aftale. Vi er åben overfor andre datoer, hvis det passer bedre i firmaet eller foreningens program.

Prisniveau:

Tapning og vinsmagning: Fra 175 kr. per person (ex. moms)

Tapning, vinsmagning og 2-retters  middag: Fra 399 kr. per person (ex. moms)

plus de flasker som gæsterne evt. får med hjem.

(Minimum 36 fl. for tap selv, mens der for middagen er et minimum på 20 personer.

Mulighed for eget logo og tekst).  Vi har et max på circa 25-40 personer med mindre

andet aftales.  Ring og få et godt tilbud

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld formularen med din besked.
​Du kan også bestille billetter direkte på webshoppen.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Tilmeld nyhedsbrev

Rudersdal Vin ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød