Om Rudersdal Vin​

Historien går tilbage til 1999, hvor indehaver Jesper Clausen begyndte at importere og sælge italienske kvalitets vine fra privatadressen i Vedbæk. Det var passionen for god vin der startede det hele, og den er ikke blevet mindre med årene.

I 2007 stiftedes Rudersdal Vin ApS som i dag ejes og drives af Jesper fra Bregnerødvej 132B i Birkerød, hvor lager, showroom, salg og administration er samlet under eet.

Det er kærligheden til de unikke vine og historien bag, der er drivkraften i Jespers virke, hvilket man tydeligt fornemmer, når man besøger den hyggelige vinkælder eller deltager i vinsmagninger og WineMakerDinners. For at imødekomme både gamle og nye kunder, suppleres der med online salg via webshop. Men det grundlæggende bliver der ikke ændret ved. Det er fortsat de unikke vine fra traditionsrige og passionerede vinmagere der er i fokus. Personlig kontakt og god service. Og god vin.

Uformel vinsmagning i Birkerød i vores hyggelige vinkælder eller hos jer privat/kontor.

Riesling og SB fra sydTyskland er kommet til i efteråret 2017 og flere i 2018.

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld formularen med din besked.
​Du kan også bestille billetter direkte på webshoppen.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Tilmeld nyhedsbrev

Rudersdal Vin ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød