Nyheder​:

Julegaven 2017.


​Vi valgt den italienske julekasse med god vin, delikatesser, kaffe, daddelkonfekt og chokolade som vores favorit. Alternativt lækre portvine (10-20-30 år, LBV etc) , 18 og 23 år gl. rom eller vores unikke Grappa fadlagret i 3-6 år.  Vingaver i gavekarton med f.eks Primitivo, Barbera d'Alba eller supertoskaner, Desuden har vi i år fået mulighed for at inkludere nogle meget flotte gaver fra større udbyder​, hvoraf vi har valgt 8-10 gode brugbare gaver.  Ring og aftal møde med Jesper hos jer eller her i vinkælderen, så finder vi den rigtig løsning sammen.


​BLACK FRIDAY

Ja da, men det kræver, at du kommer ned i vinkælderen​ hos Rudersdal Vin fredag d. 24/11 og finder de gode tilbud.  Eks.: spar 30pct på Colle Uncinano, optil 50 pct på udgåede vine hvoraf nogle kommer på hollandsk auktion hver time fra kl 14:00. 20 pct på udvalgte vin fra Abruzzo.  Masser af smagsprøver.

Er vejret til det, stiller vi et par paller udenfor med gode rabatter (v/køb i kassevis), så 

kom ned og gør et kup.

Fredagsbar 1. december 15-1800

Kig ned i vinhuset Bregnerødvej 132B til et par smagsprøver på vores bud på juleaften vinene eller find et par gode flasker til weekenden.  Som altid har vi masser af smagsprøver.

Julemarket i Birkerød 3. december.

Jo så sker det igen og Rudersdal Vin er selvfølgelig med​ igen i år. Vores stand er lige ved indgangen, så vær klar til nogle rigtig gode smagsprøver og tilbud.

Muralia, Maremma - vinmager i byen

Vinmager og ejer Stefano Casali fra Muralia er i byen fredag d. 3/11​ for at præsentere sine nye årgange af de skønne supertoskanere, Muralia 2015, Babone 2013, Manolibera 2015, Altana 2015 samt hvidvinen Chiaraluna.  Kig forbi fredag imellem

kl 14:00 og 17:00 og få en gratis smagsprøve.  Tag gerne en ven eller kollega med.

Nye vine fra Tyskland.

Riesling fra Baden er landet og Rudersdal Vin kan nu tilbyde vores kunder nogle pragtfulde tyske vine hjemtaget fra Philipp Lang, Munzingen-Freiburg.  Riesling trocken, feinherb og auslese, Grauburgunder (Pinot Gris), Gewurztraminer, Muskateller, Trockenbeeren-auslese samt en herlig Spätburgunder (Pinot Noir) dyrket ved Tuniberg i syd Tyskland med Schwartzwald i baggrunden.  

​Kun hos Rudersdal Vin.
​Vi var med som udstiller på Tysk Vinfestival Politikkens Hus torsdag 26/10-2017, hvor alle vinene kunne smages.   Tak for den STORE interesse for vores stand med disse nye vine.

Olivenolie - extra virgin

Husk at Rudersdal Vin har de helt rigtige olivenolier som alle er håndhøstet fra små vingårde i Puglia, Toscana, Abruzzo og Umbria fra egen avl.  Lækker duft af nyslået græs og herlig smag kendetegner disse pragtfulde olier.  Priser fra 115 kr.
​Smagsprøver er klar.

​WinemakerDinner fredag d. 3/11

Tag med til årets sidste WMD på restaurant SALT, Admiral Hotel fredag d. 3. november

kl 19.00-22:30 - 4 retters menu med 8 vine til kun 895 kr. Skynd jer og book her:
WMD 3/11

​Julevin - åbent hus 17/11 og 19/11

Kig forbi vinkælderen og find den helt rigtig​ vin til jules herligheder.  Vi har et bredt udvalg og anbefaler gerne.  

Se på julegaver til personalet, jeres kunder, venner og familie.  Spar optil 20 pct på flere vine.

Vi stiller op udenfor, hvor vores kære nabo Hill Street er på med deres udstilling.

Gamle nyheder:

Birkerød Torvedage slutter lørdag 7/10
og vi er selvfølgelig med kl 10-14:00.

Der er allerede udsolgt med stande - læs mere på Birkerødtorvedage og i Rudersdal Avis​. Vi kommer med vores dejlige Puglia vine, Chianti og Prosecco, lidt rest vine til kun 50-75-100 kr og selvfølgelig vores lækre delikatesser fra Italien eks den uimodståelige Pesto. Masser af smagsprøver på dagen.

10 års jubilæumsfest fredag d. 19. maj

Idag er dagen hvor vi har været igang i 10 år som Rudersdal Vin og hvor huset er fyldt med gæster og italienske vinmagere.  Har du ikke købt billet endnu, kan du stadig nå

det.  Det bliver en fed oplevelse med masser af smagsprøver​ og historier fortalt af vinmageren selv.  De kommer fra regionerne Campania, Piemonte, Puglia, Toscana og Veneto. Oplev også vores nye vinhus fra Abruzzo - Valle Martello som sammen med sin mand præsentere os for 9 vine.

Kultbaren med vine fra 2007 årgange fra vores leverandører, samt et par unikke flaske fra Ribera del Duero, hvor Jesper's vineventyr faktisk startede.

OG vi giver i dagens anledning hele 20 % rabat på køb af vin.


​​​

Fredag d. 19.5.17 - Vinsmagning i Birkerød - Asparges/WMDinner

Skal du med til en god oplevelse, så klik ind på webshoppen og book selv.

Udskænkning af vin fra Puglia, Veneto, Toscana, Abruzzo og Campania d. 19/5 mellem kl 15.00 til 18:00.   STOR tak til alle vores dejlige gæster som fik en god oplevelse.

WMDinner 18:30 til 22.00 i Kantinen Nr 133  - nye asparges på 4 måder, mørt oksekød og lækker dessert med Prosecco og dansk mousserende vin fra Furesødal, rødvine fra Puglia, Toscana, Campania.  Vin Santo og dansk hedvin, kaffe og Grappa. Alt dette for kun 485 kr. (kun vinsmagning 100 kr). (NB 24/4 helt udsolgt).

Vi fejrer vores 10 års jubilæum og har inviteret vores loyale vinmagere herop for at udskænke af deres skønne vine og selv fortæller jer om vingården og dens herlige vine.  Fortsat pladser til eftermiddags smagningen 19/5 imellem kl 15:00 og 18:00.


Rudersdal Vin fylder 10 år i 2017.

Og det skal fejres med fest og gode tilbud. Vi får besøg fra Italien 19/5 og afholder WinemakersDinner og Vinsmagning i Birkerød.  Læs mere her på siderne og på webshop.  SUPER tilbud på dagen og mulighed for at smage flere vine fra 2007.

​​

Birkemosegaard smagning og middag

Se de nye lokaler hos Birkemosegaard, smag på nogle af de bedste grøntsager og kød fra Odsherred, deltag i spændende vinsmagning med italienske vin og den efter-følgende ​4-retters middag med vinmenu fredag 21/10.
​Alt dette for kun 395 kr p.p.

Køb billet i gårdbutikken eller her på siden. NB Vi kommer igen i 2017 og NY DATO følger

​​

+ +

​​

Vin Festival fredag d. 28. oktober, 2016

​​Bregnerødvej 132B mellem kl 15:00 og 18:00. ​Super dejlig eftermiddag og masser tilfredse gæster. Næsten 100 kom igennem vinkælderen og smagte på mange dejlige vine og mødte vinmageren fra de forskellige regioner. Check selv på youtube - rudersdal Vinfestival 28/10

WineMakerDinner 28. oktober, 2016

​Comwell Hotel i Hotel.​ NB UDSOLGT pr 21/10.  Vi var 56 glade gæster til middag på Leonardo - super lækker mad og TOP service.  En herlig aften i godt selskab.

Riesling fra Phillipp Lang nu til salg.

Læs mere her på siden - priser fra 99-119 kr​

23 år gl rom fra Dominikanske Republik

SUCCES: 23 år rom lagret på amerikansk egetræs fad, Kirk & Sweeney​, SUPER lækker rom. Let røg, let sprit og let sødlig mørk kobberfarvet rom med duft af tørret frugt og sød toast, toffee, frisk honning og karamelliseret sukker med mandler og vanilje.

​Kompleks smag med masser af noter af sød tørret frugt, karamel, sherry og vanilje.
Håndhøstet sugarcane, hvoraf biproduktet 'Blackstrap Molasses' fermenteres og distilleres. 40 % alk.
En sand vinder. Ved afhentning i vinkælderen sælges den til INTRO pris. En herlig smuglerhistorie helt tilbage fra 1924 følger med til oplevelsen og det er 23 år lagring (altså ikke Solara metoden). Fås også som 18 år i samme klasse


​MantziusGourmet lørdag d. 16/9 kl 12-18:00 på Mantziusgaarden i Birkerød.

STOR TAK TIL ALLE 225 GÆSTER FOR JERES DELTAGELSE OG FOR NOMINATION TIL 2. BEDSTE SMAGNING. DET BLEV TIL EN FED OPLEVELSE FOR OS.

Rudersdal Vin opnår 2016 AWARD:

Rudersdal Vin blev d. 8.12 tildelt INNOVATION AWARD 2016 som Årets Innovative virksomhed ved Rudersdal Erhvervsforening's juleafslutning på Hotel Marina. !!

2. plads til ACCIDERBA fra Bolgheri !

​​Bronze medalje til RIVAJ Prosecco Superiore DOCG Le Rughe extra dry 2015 - Decanter.

​​GULD Medalje til TERRARIA 2011 fra Villa Pinciana fra IWC 2016 + 93 pts James Suckling

​Intense sorte kirsebær, blomme og let bitter mandel krydret med lidt cassis og cedertræ i næsen. Pragtfuld smag af mørk blomme og brombær med skønne tanniner og vedvarende eftersmag. Meget drikbar nu, men vil udvikle sig yderligere over de næste 5 år.

5 guldmedaljer til vine fra Toscana udaf ialt 8 til Italien.

Vi siger stort tillykke til Ilaria og hendes dygtige folk på vingården Villa Pinciana i Capalbio, Toscana og glæder os til at præsentere vinen for jer. Den er på hylden

ligesom vi fortsat har et par kasser af den gode årgang 2010.

+ sølv medalje Mundus Vini (2/17)

Lillebror Tilaria 2011 opnåede guld medalje i 2015 og Bronze i 2016 fra Decanter.

​​

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld formularen med din besked.
​Du kan også bestille billetter direkte på webshoppen.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Tilmeld nyhedsbrev

Rudersdal Vin ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød