Vin til festen​

Vin til fest, konfirmation, studentergilde, havefest, firmajubilæum etc.

Husk Rudersdal Vin og vores dejlige vine, når I skal holde fest, f.eks konfirmation, studentergilde, bryllup eller jubilæum - hjemme eller i selskabslokaler. Det er altid en god oplevelse for jeres gæster, når I fortæller dem om vingården og dens dejlige vine.

Egen import primært fra Italien sikrer jer de unikke vine til den billigste pris. Vi køber direkte fra producenterne og sælger direkte til forbrugeren.
Vinter tilbud 12,5 pct på al vin ved køb af min. 24 fl., hvis I rejser jer ved bordet og siger I har købt vinen hos Rudersdal Vin i Birkerød. (udløb 1/4-18)

Vi leverer til døren og tager gerne extra flasker med, så jeres gæster har nok vin - og vi tager gerne uåbnede flasker retur efter festen.  FRIT Storkøbenhavn ved 24 fl.

Ring og aftal et møde med os, hvor vi i fred og ro kan finde den rigtige løsning, som passer til jeres menu og budget. Vi har - hvid-rose-rød-sød-mousserende vine - til enhver lejlighed. Husk at tage menuen med, så vi kan få valgt de rigtige vine.

Prisen starter ved 52 kr (24 fl) for en god fl. vin. Eks.: hvid Chardonnay, rose Shiraz, rød Shiraz/Cabernet Sauvignon fra Sydafrika, som passer de flestes ganer. ex moms.

Portvin fra Bulas, unikke Grappa fra Villa de Varda, eksklusiv rom fra Dominikanske Republik, og altid god rådgivning.

Vi hjælper jer gerne med valg af catering og service, tjenere og udlejningsfirma.

​Vi ses på Bregnerødvej 132B i Birkerød til en hyggelig og uformel vinsmagning inden I bestemmer jer for hvilke vine I vil køb.  HUSK menu!!.

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld formularen med din besked.
​Du kan også bestille billetter direkte på webshoppen.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Tilmeld nyhedsbrev

Rudersdal Vin ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød