Blog​:

Riesling Spätlese 2016 Philipp Lang -
​5 stjerner i aov.dk :

''aov.dk - 125 kr v/6 fl (139,-) Rudersdal vin  (nr 7 af 20 vine)
Smagsnoter: Kvæde, æble, olieret mineralsk flintet petroleumspræg. Let saltet præg, God fyldig vin med flot finish der hænger ved''.

Trockenbeerenauslese Weissherbst 2013

​Opnår TOP-30 placering i kat.3 - blandt ialt 300 vine - læs mere på WinesofGermany

​Viognier 2015 Villa Pinciana, Capalbio

Topvinen i februar's store test hos Forlaget SMAG med max point 18/20​ - ialt 44 vine deltog i test. Læs mere SMAG

Konfirmation og festvin:

Sydafrikanske Chardonnay  2017 - velduftende og eksotisk, fyldig og frugtrig, tør hvidvin, som er ideel til laks og forretter med fisk/skaldyr, fjerkræ og lyst kød, tærter, friske fyldige oste eller alene og som velkomst.

og
​Shiraz/CabSauv 2017 herlig mørk farve, god duft af røde og blå bær, krydderi og vanilje, fyldig og dejlig rødvin som kan nydes til kalve og oksekød, buffet, skinker,
​grill, pølse-ostebord og alene.

Pris i marts: 69 kr/fl eller 700 kr for 12 fl.

Fri levering i Storkøbenhavn ved min 36 fl.
​​

WineMakersDinner

Fredag d. 6. april kommer Cantine Menhir til byen og er sammen med Jesper vært for præsentation af nye vine og årgange fra Puglia. Vi skal smage de nye hvide fra 2017 en helt ny rose og Primitivo samt de skønne PIETRA vine - organiske - en bombe af smagsoplevelser.  Brasseriet på Comwell Hotel har kreeret en herlig 4-retters menu og Rudersdal Vin serverer 7 skønne vine fra Puglia.  Mere under vinsmagninger.
​Vi glæder os til at byde jer velkommen til endnu en god oplevelse med Rudersdal Vin.

Pris kun 675 kr p.p. - Bestil her: WMD 6/4

OG

Fredag d. 25. maj kl 18:30 i Kantinen Nr 133  er vi sammen med Philipp Lang fra Freiburg vært for årets nye asparges og dansk kød.  Familien Lang har dyrket asparges

biodynamisk i mange år og disse skal vi smage smammen med deres pragtfulde Riesling, Spätburgunder og måske en ny fadlagret Chardonnay hvis den er klar.

Pris kr 475 kr per person - ved min. 5 tilmeldte samtidig yder der 10 pct rabat p.p.

Mere under vinsmagninger.

Bestil jer: WMD 25/5

Nye vine fra Toscana - ALTANA 2015 100 pct Sangiovese fra Maremma - favoritvinen

fra Muralia i Roccastrada.  Intro 120 kr / fl ved min. 6 fl.   Jo jo den var med til WMD 3/11 da Muralia præsenterede den for os på Admiral Hotel.

Olivenolie - extra virgin

Husk at Rudersdal Vin har de helt rigtige olivenolier, som alle er håndhøstet fra små oliven- eller vingårde i Umbria, Toscana, Puglia og Abruzzo fra egen avl. Rigtig extra virgin oliveoil med lav syre og ren smag. Lækker duft af nyslået græs, artiskok og herlig smag kendetegner disse pragtfulde olier. Priser fra 69 kr eks. Cufrol Spoleto EVO med smag, helt ren, ufiltreret og frisk til 169 kr samt 225 kr for den høje slanke lækre unikke EVO (extra Virgin Oliveoil) med ultra lav syre. Smagsprøver på flere af dem.

Vinsmagning her eller ude.

Husk vi også går ud og afholder vinsmagning - på jeres kontor, i vinklub eller privat

og gerne her i vinkælderen. Ring os for et godt tilbud på en god oplevelse med lækker vin og et par ​historier om vingårde og regioner. I behøver ikke være mange, men vi beregner prisen på 10 personer/1 flaske,  basis 5 flasker italiensk vin og transport.

Evt catering hjælper vi gerne med - eks italienske pølser, oste og brød til 85 kr pp ex moms. Kan også være en lækker 3-retters menu, hvor kokken selv er med til vinsmagning.

Vores hyggelige vinkælder er indrettet til vinsmagning med borde i barstols højde.

Rudersdal Vin Festival fredag d. 3.11.2018

Vi afholder for 4. gang vores store vinfestival med besøg fra mange vingårde inkl et par nye, smagning og vinaften med vinmagerne. ​Vi er ved at lægge sidste hånd på programmet og kommer tilbage med meget mere information snarest.   
Fredag d. 3. november eftermiddags vinsmagning og unik Winemakers Dinner lokalt fra kl 19:00.

GAMLE nyheder:

Vi ønsker alle vores kunder et rigtig godt nytår.

​Husk vi holder nytårs åbent alle hverdage 11-18:00 og lørdag 30/12 11-14:00. Tema Champagne, Prosecco, CAVA og god vin, også i magnum, så tag menu med ned i vinkælderen, så finder vi de helt rigtig vine. Priser fra 89 kr.

Vi skænker villigt op af de liflige bobler og af de gode vine, så I ved, hvad I køber med hjem.
Kransekage, chokolader og dadelkonfekt til den søde tand og Moscato d'Asti 2017 fra Demarie.
Øko champagne, bio vin, naturvin, organiske vine, portvin, vi har det hele - inkl. de fede flasker rom og vores unikke grappa.

​​​

Fredagsbar 15. december 15-1800

Kig ned i vinhuset Bregnerødvej 132B til et par smagsprøver på vores bud på vinterens vine eller find et par gode flasker til weekenden. Som altid har vi masser af smags-prøver på italienske, spanske eller tyske vine og lidt ost eller pølse til.

Find den perfekte portvin til lørdags hyggen i det nye år, prøv den 23 år gamle rom til efter kaffen eller den helt unikke Grappa fra Villa de Varda i Trentino.  Mange flotte gaveideer til farmand og VIP-kunden.

Asparges aften 2018

Sæt kryds i kalenderen fredag 25. maj, når vi igen skal til at spise nye asparges og godt kød til vores dejlige tyske Riesling​ og skønne italienske rødvine.  Mere lidt senere, når vi har fået grønt lys fra vinmageren og vingården om præsentation.

 

Julemarket i Birkerød 3. december.

Jo så sker det igen og Rudersdal Vin er selvfølgelig med​ igen i år. Vores stand er lige ved indgangen, så vær klar med smartphone eller tegnebog til nogle rigtig gode tilbud.
​Masser af smagsprøver på dagen. Kl 10:00 til 18:00 i det gamle IRMA midt på Torv

Julegaven 2017.


​Vi har valgt en italiensk julekasse med 2-3 fl god vin, delikatesser, god olivenolie, kaffe, daddelkonfekt og/eller chokolade som vores favorit. Priser fra 399kr ex moms. Alternativt lækre portvine (10-20-30 år, LBV etc) , 18 og 23 år gl. rom eller vores unikke Grappa fadlagret i 3-6 år.  Vingaver i gavekarton med f.eks Primitivo, Barbera d'Alba eller supertoskaner fra kun 145kr ex moms.
​Desuden har vi fået mulighed for at inkludere nogle meget flotte gaver fra større udbyder​, hvoraf vi har valgt 8-10 gode brugbare gaver.  Ring og aftal møde med Jesper hos jer eller her i vinkælderen, så finder vi en rigtig løsning sammen.


​AOV.DK - 5 stjerner til Menhir Primitivo

Vi siger tak til aov.dk for det fine skudsmål og er helt enige i, at det er en rigtig vin til juleaften.

Menhir Primitivo di Manduria 2015, Puglia, Italien

5 stjerner
95 kr v.6 Rudersdal vin
Smagsnoter: Mørke modne brombær, solbær, ristet kaffe. God rund frugt der brydes af en fin mundrensende syre. Et godt match til den danske julemad.

​​

Muralia, Maremma - vinmager i byen

Vinmager og ejer Stefano Casali fra Muralia var i byen fredag d. 3/11​ for at præsentere sine nye årgange af de skønne supertoskanere, Muralia 2015, Babone 2013, Manolibera 2015, Altana 2015 samt hvidvinen Chiaraluna.  Det blev en super oplevelse for rigtig mange gæster.  36 gæster var til Winemakers Dinner på Admiral Hotel.

​Nye vine fra Tyskland.

Riesling fra Baden er landet og Rudersdal Vin kan nu tilbyde vores kunder nogle pragtfulde tyske vine hjemtaget fra Philipp Lang, Munzingen-Freiburg.  Riesling trocken, feinherb og auslese, Grauburgunder (Pinot Gris), Gewurztraminer, Muskateller, Trockenbeeren-auslese samt en herlig Spätburgunder (Pinot Noir) dyrket ved Tuniberg i syd Tyskland med Schwartzwald i baggrunden.  

​Kun hos Rudersdal Vin.
​Vi var med som udstiller på Tysk Vinfestival Politikkens Hus torsdag 26/10-2017, hvor alle vinene kunne smages.   Tak for den STORE interesse for vores stand med disse nye vine.

WinemakerDinner fredag d. 3/11

Tag med til årets sidste WMD på restaurant SALT, Admiral Hotel fredag d. 3. november

kl 19.00-22:30 - 4 retters menu med 8 vine til kun 895 kr. Skynd jer og book her:
WMD 3/11

​Julevin - åbent hus 17/11 og 19/11

Kig forbi vinkælderen og find den helt rigtig​ vin til jules herligheder.  Vi har et bredt udvalg og anbefaler gerne.  

Se på julegaver til personalet, jeres kunder, venner og familie.  Spar optil 20 pct på flere vine.

Vi stiller op udenfor, hvor vores kære nabo Hill Street er på med deres udstilling.

Birkerød Torvedage slutter lørdag 7/10

og vi er selvfølgelig med kl 10-14:00.

Der er allerede udsolgt med stande - læs mere på Birkerødtorvedage og i Rudersdal Avis​. Vi kommer med vores dejlige Puglia vine, Chianti og Prosecco, lidt rest vine til kun 50-75-100 kr og selvfølgelig vores lækre delikatesser fra Italien eks den uimodståelige Pesto. Masser af smagsprøver på dagen.

10 års jubilæumsfest fredag d. 19. maj

Idag er dagen hvor vi har været igang i 10 år som Rudersdal Vin og hvor huset er fyldt med gæster og italienske vinmagere.  Har du ikke købt billet endnu, kan du stadig nå

det.  Det bliver en fed oplevelse med masser af smagsprøver​ og historier fortalt af vinmageren selv.  De kommer fra regionerne Campania, Piemonte, Puglia, Toscana og Veneto. Oplev også vores nye vinhus fra Abruzzo - Valle Martello som sammen med sin mand præsentere os for 9 vine.

Kultbaren med vine fra 2007 årgange fra vores leverandører, samt et par unikke flaske fra Ribera del Duero, hvor Jesper's vineventyr faktisk startede.

OG vi giver i dagens anledning hele 20 % rabat på køb af vin.


​​​

Fredag d. 19.5.17 - Vinsmagning i Birkerød - Asparges/WMDinner

Skal du med til en god oplevelse, så klik ind på webshoppen og book selv.

Udskænkning af vin fra Puglia, Veneto, Toscana, Abruzzo og Campania d. 19/5 mellem kl 15.00 til 18:00.   STOR tak til alle vores dejlige gæster som fik en god oplevelse.

WMDinner 18:30 til 22.00 i Kantinen Nr 133  - nye asparges på 4 måder, mørt oksekød og lækker dessert med Prosecco og dansk mousserende vin fra Furesødal, rødvine fra Puglia, Toscana, Campania.  Vin Santo og dansk hedvin, kaffe og Grappa. Alt dette for kun 485 kr. (kun vinsmagning 100 kr). (NB 24/4 helt udsolgt).

Vi fejrer vores 10 års jubilæum og har inviteret vores loyale vinmagere herop for at udskænke af deres skønne vine og selv fortæller jer om vingården og dens herlige vine.  Fortsat pladser til eftermiddags smagningen 19/5 imellem kl 15:00 og 18:00.


Rudersdal Vin fylder 10 år i 2017.

Og det skal fejres med fest og gode tilbud. Vi får besøg fra Italien 19/5 og afholder WinemakersDinner og Vinsmagning i Birkerød.  Læs mere her på siderne og på webshop.  SUPER tilbud på dagen og mulighed for at smage flere vine fra 2007.

​​

Birkemosegaard smagning og middag

Se de nye lokaler hos Birkemosegaard, smag på nogle af de bedste grøntsager og kød fra Odsherred, deltag i spændende vinsmagning med italienske vin og den efter-følgende ​4-retters middag med vinmenu fredag 21/10.
​Alt dette for kun 395 kr p.p.

Køb billet i gårdbutikken eller her på siden. NB Vi kommer igen i 2017 og NY DATO følger

​​

+ +

​​

Vin Festival fredag d. 28. oktober, 2016

​​Bregnerødvej 132B mellem kl 15:00 og 18:00. ​Super dejlig eftermiddag og masser tilfredse gæster. Næsten 100 kom igennem vinkælderen og smagte på mange dejlige vine og mødte vinmageren fra de forskellige regioner. Check selv på youtube - rudersdal Vinfestival 28/10

WineMakerDinner 28. oktober, 2016

​Comwell Hotel i Hotel.​ NB UDSOLGT pr 21/10.  Vi var 56 glade gæster til middag på Leonardo - super lækker mad og TOP service.  En herlig aften i godt selskab.

Menhir Primitivo Mandiria DOC 2015 opnår 5 stjerner i aov.dk jule test af vine under 100 kr (nr 8 udaf 15)  - ÅRETS JULEVIN - IGEN og

Menhir Calamuri old wine Primitivo 2013 opnår 4 stjerner i samme test over 100 kr.

DalDin Prosecco Superiore DOCG opnår 90 point i Vinbladet's store test af mousserende vin.

Demarie Barberesco DOCG riserva 2009 opnår 4. plads og Demarie Barolo DOCG 2007

special opnår 6. plads i Vinhulens store test af Barolo/Barberesco.

Monte Tondo, Amarone della Valpolicella 2012 opnår flot 8 plads udaf 20 i den store juletest af Amaroner.  ''Tæt og kraftfuld Amarone med masser af smag og gemmepotentiale. 90 point.''

Riesling fra Philipp Lang Freiburg.

Læs mere her på siden - priser fra 99-289 kr​. Riesling, Grauburgunger, Gewurztraminer, Trockenbeerenauslese, Spätburgunder kabinet og spätlese, mm

23 år gl rom fra Dominikanske Republik

SUCCES: 23 år rom lagret på amerikansk egetræs fad, Kirk & Sweeney​, SUPER lækker rom. Let røg, let sprit og let sødlig mørk kobberfarvet rom med duft af tørret frugt og sød toast, toffee, frisk honning og karamelliseret sukker med mandler og vanilje.

​Kompleks smag med masser af noter af sød tørret frugt, karamel, sherry og vanilje.
Håndhøstet sugarcane, hvoraf biproduktet 'Blackstrap Molasses' fermenteres og distilleres. 40 % alk.
En sand vinder. Ved afhentning i vinkælderen sælges den til INTRO pris. En herlig smuglerhistorie helt tilbage fra 1924 følger med til oplevelsen og det er 23 år lagring (altså ikke Solara metoden). Fås også som 18 år i samme klasse

​MantziusGourmet lørdag d. 16/9 kl 12-18:00 på Mantziusgaarden i Birkerød.

STOR TAK TIL ALLE 225 GÆSTER FOR JERES DELTAGELSE OG FOR NOMINATION TIL 2. BEDSTE SMAGNING. DET BLEV TIL EN FED OPLEVELSE FOR OS.

Rudersdal Vin opnår 2016 AWARD:

Rudersdal Vin blev d. 8.12 tildelt INNOVATION AWARD 2016 som Årets Innovative virksomhed ved Rudersdal Erhvervsforening's juleafslutning på Hotel Marina. !!

2. plads til ACCIDERBA fra Bolgheri !

​​Bronze medalje til RIVAJ Prosecco Superiore DOCG Le Rughe extra dry 2015 - Decanter.

​​GULD Medalje til TERRARIA 2011 fra Villa Pinciana fra IWC 2016 + 93 pts James Suckling

​Intense sorte kirsebær, blomme og let bitter mandel krydret med lidt cassis og cedertræ i næsen. Pragtfuld smag af mørk blomme og brombær med skønne tanniner og vedvarende eftersmag. Meget drikbar nu, men vil udvikle sig yderligere over de næste 5 år.

5 guldmedaljer til vine fra Toscana udaf ialt 8 til Italien.

Vi siger stort tillykke til Ilaria og hendes dygtige folk på vingården Villa Pinciana i Capalbio, Toscana og glæder os til at præsentere vinen for jer. Den er på hylden

ligesom vi fortsat har et par kasser af den gode årgang 2010.

+ sølv medalje Mundus Vini (2/17)

Lillebror Tilaria 2011 opnåede guld medalje i 2015 og Bronze i 2016 fra Decanter.

​​

Følg Rudersdal Vin

på Facebook

​Følg Rudersdal Vin på Facebook og hold dig opdateret med kommende events, vinsmagninger og fantastiske tilbud fra vores webshop.

Der er også mulighed for at læse hvad vores kunder og gæster synes om os, vores vine og vores begivenheder.

Kontakt Rudersdal Vin ApS

Bregnerødvej 132B

3460 Birkerød

Telefon: 45 26 23 47 48

E-mail: Jesper@rudersdalvin.dk

CVR: 30713958

​Skriv til os

Ønsker du at deltage i et af vores arrangementer, eller har du brug for professionel rådgivning omkring gode vine, så udfyld kontaktformularen med din besked.

Kontrolrapport

kontrolrapport

Lær alt om italiensk vin

Rudersdal Vin ApS
Bregnerødvej 132B
3460 Birkerød